O trgovcu …

… rojen 12.12.1984. V ledeni in zasneženi Postojni. Prvo znanje sem začel kupovati kar doma … z nenehnimi in neskončnimi “zakaj?” in “kako to dela?”. Nadaljeval sem v izolskem vrtcu – par korakov od doma.

Starša sta se odločila, da bom iskal znanje v OŠ “Dante Alighieri” z italijanskim učnim jezikom v Izoli. V drugem razredu (1992. leta) sem prodal svoj prvi “miselni izdelek” v otroški reviji Ciciban. Po osnovnošolskih letih so sledila leta “obrtniškega” izpopolnjevanja na gimnaziji v Portorožu, kjer sem po štirih letih pridobil obrtno dovoljenje = matura.

Oktobra leta 2003 sem začel kupovati znanje preko “komisijskih dobavnic” na Teološki fakulteti Univerze v Ljubljani.

Svoje miselne izdelke sem med leti 2006 in 2015 redno ponujal v zamejskem mesečniku NAŠ VESTNIK, ki je izhajal v Trstu, trenutno sodelujem pri mesečni prilogi tednika Novi glas ter drugih manjših stojnicah/glasilih.

O kakovosti izdelkov, embalaži in vsebini pa bo lahko vsaka bralka in vsak bralec prebral na tem spletniku. Malo miselno tržnico skušam oblikovati tako, da aktualne novice predelam preko svojih razmišljanj, dodam ocene prebranih knjig in delim s svetom tisto, kar mi prečka možgane.

Mediji ne poročajo o dogodkih, ampak o svojih pogledih na dogodke. In eden takih pogledov je ponujen tudi na stojnicah te tržnice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *