Pravilnik trgovanja na MMT

a) Avtorske pravice. Vse pravice so pridržane. Kakršnokoli kopiranje in objavljanje vsebin v komercialne in tudi nekomercialne namene je prepovedano brez privolitve avtorja. Kopiranje, prepisovanje ali posnemanje tekstov je dovoljeno le z jasno navedbo vira, avtorstva in pripisom spletnega mesta bloga.

b) Stališča. Blog MMT izraža izključno osebno mnenje avtorja in ne predstavlja stališč drugih uradnih ustanov. Besedila na blogu MMT so izražena predvsem z osebnimi pogledi.

c) Povezave na druge spletne strani. Ne odgovarjam za vsebino spletnih strani, kamor vodijo povezave postavljene na MMT. Prav tako ne odgovarjam za pravilnost informacij, ki jih kdorkoli v obliki komentarjev ali gostujočega mnenja postavi na MMT.

č) Fotografije na MMT. Fotografije v objavah so pridobljene bodisi na tujih spletnih straneh bodisi so iz osebnega foto arhiva. Reference in vir posamezne slike so navedene pod fotografijo.

d) Komentiranje. Komentarji in mnenja na blogu izražajo stališča posameznih obiskovalcev, zato niso povezana ali spremenjena s strani avtorja. Komentarji, ki bodo žaljivi, spodbujali nasilje, izražali vulgarnost ali kako drugače v nasprotju s korektnim komuniciranjem, bodo brez predhodnega opomina izbrisani. Komentatorje vabim, da so prijazni in vljudni do ostalih uporabnikov. Blog je namenjen konstruktivni in civilizirani izmenjavi mnenj. Prepovedana je ponudba in povpraševanje po vsebinah, ki jih prepoveduje zakonodaja RS ali EU.

e) Avtor si pridržuje pravico da spremeni podstran “Pravilnik trgovanja na MMT” brez opozorila.

Objavljeno: 25. junij 2011 ob 17:44.
Zadnja posodobitev: 9. januar 2016 ob 21:00

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *